BesTel

АГЕНЦИЈА ЗА ПРЕВЕДУВАЊЕ И ТОЛКУВАЊЕ
FacebookLinkedIn

АГЕНЦИЈА ЗА ПРЕВЕДУВАЊЕ И ТОЛКУВАЊЕ

Добредојдовте

Преводи и толкувања од/на сите светски јазици
10-годишно успешно работење
30.000 преведени страници годишно
100 конференции годишно
над 50 редовни клиенти

За нас